RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS – első lépés az innováció megvalósításában

Leleményes ötletével végre megoldható egy probléma? Netán egy régóta fennálló, bosszantó hiányosságra talált megoldást? De vajon briliáns újításával, szellemi termékével érdemes-e piacra lépnie?

RAPID TALÁLMÁNYI ÚJDONSÁGKUTATÁS

Mielőtt rengeteg időt, energiát és pénzt fektetne ötlete kidolgozásába, győződjön meg arról, valóban eredeti-e. A hatékony és eredményes fejlesztésért induljon el ezen a tényfeltáró úton, igényelje RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS szolgáltatásunkat!
Segítünk, hogy ötletét jogszerűen vigye sikerre!

ÚJ-E AZ ÖTLETEM?

RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS 9500 Ft

KLIKK IDE!

Előzetes szűrőként végeztessen RAPID újdonságkutatást.

br. 9500 Ft

eredmény 3 napon belül

RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS

Miért “RAPID”?
Innovációs és iparjogvédelmi tapasztalatunk azt mutatja, hogy
  • igazán jó kutatási módszerrel
  • egy-két óra, vagy akár néhány perc alatt
  • számos hasonló, vagy akár újdonságrontó korábbi megoldásra, iratra bukkanhatunk,
  • AMENNYIBEN a fejlesztés valóban nem új irányt képvisel.
Szabadalmi adatbázisokban végzett profi keresőszolgáltatásunkkal így ELŐZETES információt kaphat arról, hogy pont abban a formában, kivitelben
  • érdemes-e piacra vinnie ötletét, vagy akár
  • levédetheti-e kidolgozott újítását, találmányát, illetve
  • üzleti sikereiért milyen irányba érdemes továbbhaladnia.
E biztonsági gyorskutatás eredményét az ötlet ismertetésétől számított 3 munkanapon belül megküldjük Önnek. 
Kérem a rapid újdonságkutatást!
Miért előnyös vizsgálni az ötlet, fejlesztés újdonságát?
Az ötlet kidolgozásának bármelyik szakaszában felmerülhet a jogvédelem, pl. szabadalmaztatás, használatiminta-oltalom szerzés igénye. Ezeket a kizárólagos hasznosítási jogokat országonként adják meg, viszont mindenhol feltétel, hogy az újítás, találmány világszinten új legyen. Levédési igény esetén tehát mindenképpen érdemes újdonságkutatást végeztetnie.
A szellemi tulajdoni hivatalok is végeznek újdonságkutatást az engedélyezési eljárás során, azonban már csak az oltalmi bejelentést követően! Ez Önnek már késő lehet, hiszen a levédési kérvény, azaz a bejelentés dokumentumait éppen az előzetes újdonságkutatás eredményeinek, a technika állásának ismeretében érdemes összeállítani, megoldását ahhoz viszonyítva bemutatni. Még benyújtás előtt, hogy találmányára nagyobb eséllyel kapjon oltalmat.
Senki sem szeretne milliókat költeni rossz irányú innovációra – akár le szeretné védetni ötletét, akár nem. Senki sem szeretne éveket erre áldozni, hogy aztán – már a piacravitel szakaszában – ráébredjen: a legelején nem megfelelő irányba indult el.  Holott elég csak egy igen csekély összeget és kis időt arra fordítani, hogy a teljesen járhatatlan utakat elkerüljük.
Erre való ez a gyors feltérképezés, a RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS.
Kérem a rapid újdonságkutatást!
HA MI RÁBUKKANUNK ÖTLETÉRE…
Megnyugtató, ha ezzel az előzetes kutatással nem találunk gyanús iratot. Azonban ha rálelünk ötletére, vagy valami hasonló fejlesztésre, akkor sem kell aggódnia. Nyomban látni fogja a korábbi megoldás(ok) hiányosságait is, és máris egy jó alapot kap a továbbfejlesztésre, vagy alternatívák kidolgozására. Felfedezheti az eddig rejtett üzleti rést.

Fontos tudnia, hogy a RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS egy előzetes szűrő, a nyilvánvalóan rossz fejlesztési irányok kikerülésére. Alaposabb újdonságkutatás – jogszerzési igénnyel akár szakvéleménnyel kiegészített újdonságkutatás – több időt (egy-két hetet) igényel. Sőt, az igazán megbízható megoldás az, ha a kutatást időről-időre megismételjük, a fejlesztés ugyanis nem egy statikus dolog.

Ha továbbá meg akar bizonyosodni arról, hogy az ötlet – akár saját, akár jogutódlás által megszerzett ötlet – piacravitele előtt nem ütközik-e más már meglévő jogába, nem fog-e bitorolni, akkor ún. szabadalomtisztasági (Freedom-to-operate) kutatást szükséges végeztetnie. A RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS  alkalmas lehet arra, hogy rábukkanjunk ilyen korábbi jogokra, de nem ez a célja.

INDULJON A MEGFELELŐ IRÁNYBA!

A szakértő kutatás létfontosságú egy találmány jövőjét illetően. Rendkívül gyors és kedvező árú újdonságkutatásunk nagy segítségére lesz az innováció e kezdeti fázisában, és sok felesleges kiadástól, időveszteségtől kímélheti meg Önt. Megtudhatja, hogy mindennapi használati tárgy, vagy alapvetően gépészeti jellegű ötlete, újítása kapcsán magyar és nemzetközi szabadalmi adatbázisokban folytatott RAPID kutatás eredményeként világszinten nem található-e releváns korábbi megoldás.
A megrendelést követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot egy személyes konzultáció időpontjának egyeztetésére. A megbeszélésen ismertetett találmányi információk alapján végezzük majd el a kutatást. A megrendelés után rögtön küldünk egy külön kérdőívet is, amely abban segít Önnek, hogy a személyes megbeszélés előtt előzetesen átgondolhassa a sikeres kutatáshoz szükséges legfőbb szempontokat a találmányával kapcsolatban (a kérdőív válaszait személyesen tárgyaljuk meg). Tudnia kell, hogy a szabadalmi ügyvivőket titoktartásra törvény kötelezi.

Az újdonságkutatás eredményéről – a találatok felsorolásával –  a személyes megbeszéléstől számított 3 munkanapon belül értesítjük.

A RAPID ÚJDONSÁGKUTATÁS megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot!

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit a Barion technológiája garantál. Ha bankkártyával fizet, akkor megspórolja az átutalás kényelmetlenségét és költségét.

A bankkártya adatai nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adatai titkosított csatornán, kódolva jutnak el a bankfiókhoz.

Kérdése van? Segítünk!

Ha bármilyen kérdése van, amire nem kapott itt választ, nyugodtan hívjon minket a 06 30 390 37 82-es számon, írjon nekünk a julianna.foldi@patentmode.hu címre, vagy akár a kapcsolat oldalunkon is üzenhet, és örömmel segítünk Önnek.

Innovációs lépéseinél örömmel állunk rendelkezésére!
Forduljon hozzánk bizalommal!

Földi Julianna
európai szabadalmi és védjegy ügyvivő