VILLÁM VÉDJEGYKUTATÁS

Kedves Látogató!  Logója, cégneve, védjegye vajon kellően megkülönbözteti Önt versenytársaitól? Egyáltalán: használhatja a tervezett megjelölést? Bizonyosodjon meg róla!

JÓ-E A LOGÓM, CÉGNEVEM?

VILLÁM VÉDJEGYKUTATÁS 4500 Ft

KLIKK IDE!

VILLÁM VÉDJEGYKUTATÁS

Szóvédjegy azonosság- és hasonlóságkutatás 1 áruosztályban!

br. 4500Ft!

Eredmény 3 munkanapon belül!

Emblémája, logója, cégneve, szlogenje egészen biztosan kiemeli konkurenciája sorából?
Kellően megkülönböztető?
Használhatja-e jogszerűen?
Mielőtt a kiválasztott megjelölésre felépítené brandjét, különösen, ha le is szeretné védetni, végeztessen védjegykutatást!

Szóvédjegy azonosság- és hasonlóság-kutatás 1 áruosztályban.

Professzionális védjegyadatbázisokban végzett kutatással segítünk, hogy a megfelelő megjelölés égisze alatt nyújthassa minőségi termékeit, szolgáltatásait!
Megrendelem a villám védjegykutatást!
Akár szeretne védjegyoltalmat logójára, cégnevére, árujelző megjelölésére, akár nem, a következő védjegyhasználati szempontokra mindenképp érdemes ügyelnie:
  • az igazán jó védjegy megkülönböztető. Ha tartalmaz is az Ön szakterületét, tevékenységét, árujának típusát leíró szavakat, legyen ezektől eltérő eleme is
  • akaratlanul se tévessze meg célcsoportját pl. a termék származása tekintetében (ez levédésnél is alapvető feltétel)
  • korábbi megjelölésektől, logóktól eltérő legyen – legalább az Önt érintő gazdasági területeken (áruosztályokban)
Az interneten Ön is könnyedén végezhet egy rögtönzött kutatást. Fontos azonban tudnia, hogy ez alapján nem derül ki, hogy egy megtalált korábbi megjelölés bejelentett/bejegyzett védjegy-e, illetve ha igen, az Ön célországaiban érvényes-e még az oltalom (védett-e). Az ilyen korábbi azonos, illetve hasonló védjegyjogokat szakmai adatbázisokban kutatjuk fel.
Kérem a villám védjegykutatást!

HOGY NE KELLJEN ÚJ LOGÓVAL ELÖLRŐL KEZDENIE A MÁRKAÉPÍTÉST…

Még ha Ön jóhiszeműen is jár el, de máséval összetéveszthető logóra, védjegyre építi fel brandjét, könnyen lehet, hogy célcsoportja nem az Ön vállalkozásához köti a terméket.

Ám az is előfordulhat, hogy egy addig ismeretlen konkurense arra figyelmezteti Önt, hogy hagyjon fel a bevezetett logó használatával, mivel az sérti az ő korábban bejegyzett védjegyjogát.

Előzze meg ezek eshetőségét, igényelje VILLÁM VÉDJEGYKUTATÁS szolgáltatásunkat!

3 munkanapon belül találatokat felsoroló kutatási jelentést küldünk Önnek, a magyar és nemzetközi adatbázisokban folytatott védjegykutatásról.

Az alábbi megrendelő űrlapon kiválaszthatja, hogy mely kereskedelmi, szolgáltatási, gazdasági területen, azaz áru- és szolgáltatási osztályban szeretné a kutatást. (34 áru és 11 szolgáltatási, alosztályokat összefoglaló főbb területek közül választhat, amelyek egybeesnek a védjegylajstromozást megkönnyítő ún. Nizzai osztályozás fejezetcímeivel.)

Időben tudja meg, hogy brandjét építheti-e védjegyére! A megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot!

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit a Barion technológiája garantál. Ha bankkártyával fizet, akkor megspórolja az átutalás kényelmetlenségét és költségét.

A bankkártya adatai nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adatai titkosított csatornán, kódolva jutnak el a bankfiókhoz.

Kérdése van? Segítünk!

Ha bármilyen kérdése van, amire nem kapott itt választ, nyugodtan hívjon minket a 06 30 390 37 82-es számon, írjon nekünk a julianna.foldi@patentmode.hu címre, vagy akár a kapcsolat oldalunkon is üzenhet, és örömmel segítünk Önnek.

Az Ön sikeres márkaépítéséért!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Földi Julianna
európai szabadalmi és védjegy ügyvivő