Gyakran felmerülő kérdések a szellemi alkotások, szellemi tulajdon “levédésével”, oltalmazásával kapcsolatban

.Amennyiben további információra van szüksége,
írjon nekünk kapcsolati űrlapunkon keresztül.

Gyakran felmerülő kérdések a szellemi alkotások, szellemi tulajdon “levédésével”, oltalmazásával kapcsolatban

.Amennyiben további információra van szüksége, írjon nekünk kapcsolati űrlapunkon keresztül.

Erre a kérdésre az adott szellemitulajdon-védelmi szolgáltatásunknál adunk választ. Kérjük, tekintse meg részletes szabadalmi, használatiminta-oltalmi, szerzői jogi, védjegyjogi, valamint formatervezésiminta-oltalmi leírásunkat.

Az Önt érdeklő szolgáltatásunkkal kapcsolatban részletes költségbecslő táblázatot állítottunk össze, melyet itt tölthet le. Ezek a táblázatok alapállapotban általános forgatókönyv szerinti adatokat tartalmaznak, azonban tábláink interaktívak, így Ön az érdeklődés fázisában tudható paramétereket saját maga beállíthatja. Ezáltal viszonylag pontos költségbecslést kaphat az oltalomszerzésről.

Ez egy nagyon fontos kérdés, és nem is mindig olyan egyértelmű a válasz. Tudnia kell, hogy bizonyos szellemi termékek nem “védhetők le”, míg olyan tipusú alkotások is vannak, amelyekre többféle oltalom is szerezhető. Ebben szellemitulajdon-védelmi navigátor szolgáltatásunk segít, azonban javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az ügy körülményeinek ismeretében tudjunk Önnek pontos tájékoztatást adni.

Mindenképpen javasolt szellemitulajdon-védelem, tehát iparjogvédelem és szerzői jog terén tapasztalt képviselővel konzultálnia. Előzetes időpontegyeztetést követően fogadjuk Ön akár Siófoki, akár Budapesti irodánkban, továbbá megbeszélést Skype-on is tudunk folytatni. Addig is javasoljuk, hogy vegye igénybe a szellemitulajdon-védelmi navigátort, illetve annak eredményétől függően olvasson honlapunkról a javasolt szolgáltatásunkról.

Nem szükséges feltétel, de nagyon ajánlott, hogy szabadalmi, használatiminta- és formatervezésiminta-oltalmi bejelentés előtt végeztessen újdonságkutatást, illetve védjegybejelentést megelőzően védjegykutatást. Ezekről bővebben az adott oltalmi formánál, valamint itt olvashat.

NÉZZE MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

Olvassa el közérthető nyelvezettel Írt részletes ismertetőinket, hogy mivel is foglalkozunk. Tudja meg milyen előnyökkel jár, ha velünk dolgozik a jövőben!

Vissza a szolgáltatásokhoz

Értesüljön időben!

Amennyiben már ügyfelünk, vagy a jövőben szeretné védeni szellemi tulajdonait, segítünk Önnek! Mi követjük a szakmát érintő összes jogi változást, illetve a legújabb lehetőségeket is, legyen az akár pályázat, akár egy fontos hír.

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük időszakos, kedvezményes ajánlatainkról és legújabb szakmai cikkeink megjelenésével kapcsolatban. Ez természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel és a hatályos GDPR jogszabályoknak megfelelően a későbbiekben bármikor leiratkozhat listánkról, ha nem lenne elégedett.

További információért írjon üzenjen nekünk kapcsolati menüpontunkon keresztül. Minden kérdésre válaszolunk!

Iratkozzon fel!

Hírlevelünkben nem küldünk kéretlen reklámokat, kizárólag aktuális ajánlatainkról és a téma legfontosabb híreiről értesítjük Önt!