Ismerje meg közelebbről csapatunkat!

Ismerje meg kollégáink motivációját, életútját és referenciáit részletesen! Amennyiben a tovább gombra kattint, megtekintheti részletes adatlapjukat!

Földi Julianna

az Európai Szabadalmi Hivatal által minősített európai szabadalmi ügyvivő

Tovább

Szányel Csaba

szellemitulajdon-hasznosítási koordinátor, együttműködő partner

Tovább

Dr. Földi László

tervezőmérnök szaktanácsadó, egyetemi docens, együttműködő partner

Tovább

Dr. Keserű Barna Arnold

ügyvéd, egyetemi adjunktus, együttműködő partner

tovább

“Gyógyászati segédeszköz tárgyú találmányaim nemzetközi szabadalmaztatása során Földi Julianna mindig felelősen képviselte ügyeimet, az összes kiválasztott ország hivatala előtt biztosította, hogy a lehető legerősebb szabadalmi oltalmat kapjam fejlesztéseimre. Bár Julianna akkor még nem egyéni ügyvivő, hanem ügyvivőjelölt volt, már akkor látszott, hogy biztos európai és nemzetközi szabadalomjogi tudással rendelkezik. Tapasztalataimat minden bizonnyal sok jövőbeli szabadalom várományos fogja igazolni.”

Dr. Bolla Kálmán alapító tulajdonos, Chrisofix AG.

“Az aktuális út végére értünk, nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségét és az odaadó szakmai munkáját. Jó volt Önnel együtt dolgozni, mindig számíthattam Júliára, és ez nagyon megnyugtató volt a számomra. Gratulálok szakmai árszpoétikájához, ami a mai világban nagyon értékes dolog, amire nagyon büszke is lehet!”

Bajor László, fejlesztő, tulajdonos, Energia Tanösvény

“Kedves Julianna,  nagyon köszönöm a részletes tanácsadási szolgáltatást, amit kaptam; és a sikeres újdonságkutatás eredményét. A jövőben ha ismét szükségem lesz még ilyen iranyú szakértelemre, Önt fogom ismét megbízni vele.”

Andrea Benahmed Djilali, dizájner

“Nagy öröm volt Juliannával korábban együtt dolgozni. Neki köszönhetjük, hogy az ötletből mára találmány lett. Mind a szöveges, mind pedig a rajzos részben rendkívül részletesen kidolgozott munkát kaptunk tőle. A műszaki részletkérdések pontosításánál a folyamat során mindig számíthattunk Julianna szakértelmére. Nélküle egy sokkal kevésbé kidolgozott anyag került volna be a hivatalokba.”

Radics Zoltán ügyvezető, Noixion Systems Kft.

NÉZZE MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

Olvassa el közérthető nyelvezettel Írt részletes ismertetőinket, hogy mivel is foglalkozunk. Tudja meg milyen előnyökkel jár, ha velünk dolgozik a jövőben!

Vissza a szolgáltatásokhoz
 • ÁTLÁTHATÓSÁG

  Közérthető nyelvezettel, transzparenssé tesszük az Ön szellemi termékének, ötletének levédési folyamatát, hogy Ön mindvégig világosan lássa a szükséges/ajánlott lépéseket, valamint azt, hogy milyen költségekre számíthat.

 • TAPASZTALAT

  Magyar és nemzetközi ipari és tervezőmérnöki, valamint jogi végzettségünkre és jártasságunkra alapozva tájékoztatjuk Önt stratégiai döntéseihez szükséges összes, ügyfüggő szellemitulajdon-védelmi lehetőségről, azok kombinálási módjáról.

 • REMEK ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

  Költséghatékonyan dolgozunk. Alapos iparjogvédelmi jogszabályi tudásunk révén mindig pontos tájékoztatást adunk Önnek az igénybe vehető hivatali díjkedvezményekről, folyamatosan monitorozzuk a legújabb pályázati lehetőségeket, hogy a KKV szektortól kezdve, a magánszemélyeken át a legjobb ajánlatot tudjuk adni.

 • FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

  Felelősen működünk. Tanácsadás során az optimális jogi védelmet ajánljuk Önnek (pl. nem minden esetben a szabadalmaztatás a megfelelő út egy találmány oltalmazására). Arról is tájékoztatjuk, ha úgy látjuk, a vizsgált szellemi termék (az adott formájában) jogilag nem védhető. Ismertetjük az alternatív oltalmazási lehetőségeket.

DOLGOZZON VELÜNK, ÉRDEKLŐDJÖN DÍJMENTESEN

Amennyiben kérdése van vállalkozásunkkal kapcsolatban, vagy nem tudja pontosan, hogy Önnek melyik szolgáltatásunk a megfelelő választás, árajánlatot szeretne kérni: ne habozzon! Várjuk megkeresését és ingyenes felvilágosítást adunk az aktuális lehetőségekről!

Tovább az érdeklődéshez